MENU

II Concert Solidari «Casa Meua és Casa Vostra»

Concert Solidari

Per segon any consecutiu tenim el plaer de convidar-vos a que participeu en el II Concert Solidari amb CEAR PV “Casa Meua és Casa Vostra” que tindrà lloc el 22 de Juny a les 20:30h al Teatre Micalet de València ( C/Mestre Palau nº3, València).

concert solidari

Comptarem amb les magnífiques actuacions de:

Maquinant Teatre.
Rafel Arnal i Krama amb la col•laboració de Ona Nua.
Femme Fractal amb la col•laboració de Vanessa Giner (Carraixet) i May Ibañez (Bandlands).
I Grup de Teatre de CEAR PV.

L’entrada serà de 10 euros anticipada i 12 euros en guixeta. Fins el dia d’abans del concert les podeu adquirir les entrades a la plataforma on-line Notikumi i físicament al Ca revolta , El Racó de Corbella i al Terra.

La quantitat recaptada a través de les vostres adquisicions de les entrades i de la Fila Zero aniran destinades íntegrament a la millora de l’atenció que realitzem des de CEAR PV a les persones refugiades i apàtrides.

Us esperem!


Concierto Solidario

Por segundo año consecutivo tenemos el placer de invitaros a que participáis en el II Concierto Solidario con CEAR PV “Casa Meua és Casa Vostra”  que tendrá lugar el 22 de Junio a las 20:30h al Teatro Micalet de Valencia ( C/Mestre Palau nº3, Valencia)

Contaremos con las magníficas actuaciones de:

Maquinant Teatre.
Rafel Arnal y Krama con la colaboración de Ola Desnuda.
Femme Fractal con la colaboración de Vanessa Giner (Carraixet) y May Ibañez (Bandlands).
Y Grupo de Teatro de CEAR PV.

La entrada será de 10 euros anticipada y 12 euros en taquilla. Hasta el día de antes del concierto las podéis adquirir las entradas a la plataforma on-line Notikumi y físicamente al Can RevoltaEl Rincón de Corbella y en el Tierra.

La cantidad recaudada a través de vuestras adquisiciones de las entradas y de la Fila Cero irán destinadas íntegramente a la mejora de la atención que realizamos desde CEAR PV a las personas refugiadas y apátridas.

Os esperamos!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS