MENU

Fes Voluntariat

Grup de persones en la Formació del Voluntariat

“La participación hace referencia a estar presente en, ser parte de, ser tomando en cuenta por y para, involucrarse, intervenir… Participar es incidir, influir, responsabilizarse…La participación es un proceso que enlaza necesariamente a los sujetos y los grupos; la participación de alguien en algo, relaciona a ese uno con los otros también involucrados”. (Carlos Giménez).

La participació pot entendre’s també com a col·laboració, organització, un procés de desenvolupament individual i grupal, un procés d’autogestió i adquisició de poder. Entre les seues formes d’expressió està el voluntariat.
La participació que promovem des de CEAR PV té entre els seus objectius el foment d’una ciutadania activa, crítica i compromesa amb la construcció d’un món més just i l’afavoriment de la convivència en la diversitat cultural.
El voluntariat de CEAR PV es composa de persones que, de manera altruista i solidària, volen intervindre, mitjançant una acció organitzada, enfront de les injustícies i situacions de vulneració, privació de drets o falta d’oportunitats que sufreixen altres persones o grups de població. Participen en totes les àrees de treball, serveis i projectes de l’entitat. La seua gestió i coordinació inclou la informació, formació, incorporació i seguiment.
T’esperem!
Formulari Voluntariat