MENU

Àrea de Voluntariat i Participació Social

El voluntariat de CEAR és una expressió de participació ciutadana crítica, compromesa, responsable i activa que aspira a la transformació social i es compromet i mobilitza en la defensa i promoció del dret d’asil i de la justícia social.

CEAR considera que el voluntariat posseeix un paper fonamental en els processos de transformació social i de l’activisme en la defensa dels Drets Humans. Més de 1.000 persones voluntàries de CEAR, de les quals més de 80 es troben a CEAR PV, participen lliure, solidària i activament en els diferents equips d’atenció jurídica, social, acolliment, formació i ocupació, incidència i participació social.

CEAR presta especial atenció a la incorporació al seu voluntariat de persones refugiades i migrants, impulsant la seua participació més enllà del propi procés individual d’integració social.

En el cas específic de CEAR PV  les persones voluntàries col·laboren en totes les àrees de treball, serveis i projectes de l’entitat. La seua gestió i coordinació inclou: Informació, Formació, Incorporació, Seguiment. 

L’àrea gestiona altres formes de participació com ara:

 

Trobada Anual del Voluntariat de CEAR 2019