MENU

Contracta a Persones Refugiades

Persona Refugiada durant les pràctiques en un curs de Formació de Pa i Pastisseria

En CEAR treballem per construir i mantindre relacions de col·laboració amb empreses i organitzacions oferint assessorament per a la contractació, de sensibilització i de lluita contra la discriminació en l’accés a l’ocupació. També veiem la necessitat d’incidir sobre les possibilitats que ofereix la via d’incorporar clàusules socials o un compromís de contractació que permeta o facilite la inserció del col·lectiu.

En aquest context, treballar amb el teixit empresarial i crear aliances estratègiques de col·laboració que faciliten la inserció és imprescindible. En CEAR involucrem als empreses en els itineraris d’inclusió dels persones migrants i refugiades.

Si formes part o dirigeixes una empresa que desitges que siga diversa, corresponsable amb la promoció dels DDHH. i inclusiva, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en qüestions relacionades amb:  

  • Selecció i contractació de persones migrants i refugiades: sedàs curricular, identificació de candidatures, acolliment i acompanyament a la persona seleccionada i a l’empresa en el procés d’incorporació a la plantilla. Som Agència de Col·locació autoritzada pel SEPE amb el número 9900000020.   
  • Formació: les persones tècniques del servei així com les empreses de mercat coneixen quines habilitats estan més ben valorades en el seu sector i  quins són necessàries per a un bon acompliment en el treball. Treballem de manera coordinada amb les organitzacions el desenvolupament d’habilitats tècniques, transversals i per a la cerca d’ús de les persones beneficiàries.  
  • El voluntariat corporatiu com a recurs per a fomentar la ocupabilitat: activitats de voluntariat corporatiu a través de tallers de formació, l’orientació del treball a través de la tutoria, joc de rols o la simulació d’entrevistes, en les quals professionals d’empreses i professionals migrants comparteixen coneixements i experiències a nivell d’ocupació en un espai de col·laboració i empatia per a promoure el seu desenvolupament integral.
Formulari Contracta a Persones Refugiades