MENU

Alça la veu contra el racisme i la xenofòbia

La lluita contra la discriminació, el racisme, la xenofòbia i els delictes d’odi són una de les línees estratègiques de CEAR PV.

En la intervenció directa en persones refugiades, sol·licitans d´asil, apàtrides i migrants en situació de vulnerabilitat detectem tractes discriminatoris que afecten a les persones en l´accés a drets/serveis en condicions d´igualtat, vulnerant els drets més fonamentals.

“Alça la Veu contra el racisme i la xenofòbia»  Programa d’Igualtat, No Discriminació i Prevenció dels Delictes d’Odi preten promoure un canvi de la realitat actual i visibilitzar i denunciar els incidents discriminatoris i delictes motivats per l’odi.

El programa és gestionat per  CEAR PV  i finançat per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. 

Les línies d’actuació són:

  1. L’atenció, assessorament i acompanyament individualitzat i/o grupal a les potencials víctimes de discriminació racial o ètnica i delictes d’odi.
  2. La realització d’accions formatives i de sensibilització en matèria de no discriminació, dirigides a “agents clau” (administració pública, entitats socials i educatives, etc).
  3. L’Observatori Sense Tòpics del discurs d’odi i els missatges racistes i xenòfobs on analitzem el tractament mediàtic i polític de les migracions i oferim eines i recursos per a una comunicació ètica i socialment responsable.

 

Si creus haver patit o haver presenciat discriminació pel teu orige, nacionalitat o étnica, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic cearpv@cear.es o al telèfon 96 316 24 77.

Pots vore el díptic informatiu en castellà, francés, àrab i anglés.

Finança: