MENU

«ALÇA LA TEUA VEU CONTRA EL RACISME I LA XENOFÒBIA» PROGRAMA D’IGUALTAT, NO DISCRIMINACIÓ I PREVENCIÓ DELS DELICTES D’ODI

La lluita contra la discriminació, el racisme, la xenofòbia i els delictes d’odi són una de les línees estratègiques de CEAR PV.

En la intervenció directa en persones refugiades, sol·licitans d´asil, apàtrides i migrants en situació de vulnerabilitat detectem tractes discriminatoris que afecten a les persones en l´accés a drets/serveis en condicions d´igualtat, vulnerant els drets més fonamentals.

“Alça la Veu contra el racisme i la xenofòbia»  preten promoure un canvi de la realitat actual i visibilitzar i denunciar els incidents discriminatoris i delictes motivats per l’odi.

El programa és gestionat per  CEAR PV  i finançat per la Vicepresidencia i Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives de la Generalitat Valenciana i  Diputació de València.

Les línies d’actuació són:

  • L’atenció, assessorament i acompanyamentindividualitzat i/o grupal a les potencials víctimes de discriminació racial o ètnica i delictes d’odi cap a la població migrant i refugiada.
  • La realització d’accions formatives i de sensibilització en matèria de no discriminació, dirigides a “agents clau” (administració pública, entitats socials i educatives, etc).
  • L’Observatori Sense Tòpics del discurs d’odi i els missatges racistes i xenòfobs on analitzem el tractament mediàtic i polític de les migracions i oferim eines i recursos per a una comunicació ètica i socialment responsable.

Si creus haver patit o haver presenciat discriminació pel teu orige, nacionalitat, étnica, religió, orientació sexual o identitat de gènere no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic cearpv@cear.es o al telèfon 96 316 24 77.

Finança:

Alba Soler

VIEW ALL POSTS