MENU

Escola de Músiques del Món ESMUMBU

CEAR PV i l’Ajuntament de Buñol (Regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives; Regidoria de Joventut) reinicien l’Escola de Músiques del Món de Buñol, ESMUMBU. El projecte té com a objectiu general establir en el municipi de Buñol un espai que facilite el coneixement i reconeixement de les diverses cultures, i per a promoure la inclusió.

La música, com l’art en general serveixen com a eines; els grups humans i/o pobles han desenvolupat expressions, individuals i col·lectives, semblants a través de la veu, la paraula, el cos i materials del seu entorn, donant com a resultat la poesia, el cant, la dansa, el teatre, la música, l’artesania, la pintura, l’escultura, l’arquitectura.

Aquest projecte està emmarcat en la línia d’activitats de sensibilització – també anomenada educació per al desenvolupament o educació per a la ciutadania global- de CEAR, que té entre els seus objectius “afavorir la convivència intercultural i desenvolupar estratègies de prevenció del racisme i la xenofòbia” (objectiu general, OG4, de l’Estratègia d’Educació per al desenvolupament de CEAR).

En aquesta edició de ESMUMBU, comptarem amb la participació com a docents dels artistes: Ray Sandoval – Arizona – Estats Units (guitarra), Gabriela Castillo- Argentina (veu), Faty Dembel – el Senegal (djembé), Diego Lema – l’Equador (flauta zampoña), Zahid Mohamed – Pakistan (*rabab); el taller sobre tbal ho impartiran membres de Zemmur, Associació de sahrauís de València.

Les sessions de l’escola es desenvoluparan del 01 al 22 de juliol a Buñol; el 25 de juliol se celebrarà un concert final amb les persones participant en els tallers.

Aquí pots consultar el díptic informatiu

Dates: De l’01 al 22 de juliol; 25 de juliol concert.

Lloc: Buñol

Informació: CEAR: 96-3162477; cearpv@cear.es (asumpte Esmumbu); Ayuntamiento de Buñol.

Inscripcions: https://forms.gle/ZGDDtGoo284R66TK8

Finançat per:

De l’Ajuntament de Buñol

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS