MENU

Seminari : millora del tractament de la informació sobre persones refugiades i desplaçaments

L’edició d’aquest any de la World Press Photo 2016 (WWP 2016), la qual compta amb la col·laboració de la Comissió d’Ajuda al Refugiat al País Valencià (CEAR PV),  s’identifica pel seu caràcter de compromís social, ja que paral·lelament a la exposició s’han organitzat diferents taules rodones i seminaris.

El proper dissabte dia 1 d’abril es celebrarà el tercer, i últim, seminari d’aquesta edició:

«El millor tractament de la informació sobre persones refugiades i desplaçaments».

Un taller formatiu organitzat per la WPP 2016 i CEAR PV destinat a periodistes, llicenciats en comunicació audiovisual, reporters gràfics i especialistes en comunicació sobre l’ús correcte de la informació sobre les persones refugiades. Comptarem amb la participació de Vicent Montagud (corresponsal de Tele Sur, expert en conflictes bèlics, desplaçaments i refugiats, miembre de MuzunguTV, cooperativa de periodisme social) i dos convidats més per confirmar. El lloc: Col·legi Major Rector Peset.

Els passats mesos de febrer i març vam disfrutar de dos taules rodones més:

En la primera parlarem dels DESCA (Desplaçaments forçats per motius Economics Socials, Culturals i Ambientals) amb el catedràtic Javier de Lucas com a ponent expert, Jaume Durà coordinador territorial de CEAR PV i els testimonis de dos persones refugiades per aquestos motius. En la segona ocasió ens endinsarem en les persones refugiades per motius LGTBI i d’orientació sexual, amb el professor José Díaz Lafuente, Jaume Durà i el testimoni de tres persones refugiades per aquestos motius.

Esperem que aquesta edició especial de la WPP, junt a CEAR PV, haja contribuit en a la concienciació de la societat valenciana en la realitat de les persones refugiades!

 

 

CEAR PV

VIEW ALL POSTS