El projecte Encontres d’exili estrena nova pàgina web

Imatge

 

Estrenem una nova pàgina web amb el nostre documental Encontres d’Exili en valencià, castellà i anglès. En aquest documental es reflexa, amb testimonis reals d’ara i d’abans, un paral·lelisme entre les persones refugiades a causa de la guerra civil espanyola, amb les refugiades actuals que arriben al País Valencià.

A més del documental, la pàgina web conta amb multitud de continguts com un mapa interactiu de l’exili, fitxes amb informació dels països on les persones es van refugiar durant la guerra civil i dictadura, i noves entrevistes i encontres entre persones refugiades d’abans i d’ara. Continguts nous per no oblidar el nostre passat i poder construir un millor futur des de la memòria.

Pots vore el tràiler del documental

Enllaç a la nova pàgina web

____________

Estrenamos una nueva página web con nuestro documental Encontres d’Exili, ahora en valenciano, castellano e inglés. En este documental se reflejan, con testimonios reales, un paralelismo entre las personas refugiadas a causa de la guerra civil española, con las refugiadas actuales que llegan al País Valenciano.

Además del documental, la página cuenta con multitud de contenidos como un mapa interactivo del exilio, fichas con información de los países donde las personas se refugiaron durante la guerra civil y la dictadura, y nuevas entrevistas y encuentros entre personas refugiadas de antes i ahora. Contenidos nuevos para no olvidar nuestro pasado y poder contruir un mejor futuro desde la memoria.

Puedes ver el trailer del documental

Enlace a la nueva página web

Maria Alvaro

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench