MENU

Agenda en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades

Activitats organitzades en el marc de la commemoració del 20 de JUNY, Dia Mundial de les Persones Refugiades

Després d’un parell d’anys sense poder realitzar activitats precencials, des de CEAR PV ens hem carregat d’energies per poder oferir-vos activitats de tot tipus i per fi, celebrar el Dia Mundial de les Persones Refugiades. Aquest, any hem organitzat esdeveniments per a que totes trobem el nostre lloc per commemorar aquest dia tan especial: gastronomia, esport, responsabilitat social, cultura, musica, actualitat.

Seguidament us especifiquem les activitats que hem preparat:

 

Desdejuni Col·loqui Empreses Creant Refugi

El teixit empresarial és peça fonamental en la societat valenciana com a agent de transformació social cap a una València inclusiva, una Ciutat Refugi.
En aquest desdejuni-col·loqui pretenem generar un espai participatiu i de col·laboració activa entre l’administració pública, agents socials i empreses que permeta conéixer més de prop la situació de les persones que ha de fugir dels seus països i compartir experiències de bones pràctiques per a fomentar el seu acolliment i inclusió en la societat valenciana.

🗓️2 de juny

🕘de 9h a 12:30h

📍 Las Naves

✍️ necessari inscriure’s AQUI

Campionat Quadrangular de Fútbol entre entitats

15a edició del Campionat Quadrangular de futbol entre persones refugiades ateses per diferents ONG’s a València.
L’esport és una gran eina per a la inclusió social, ja que afavoreix l’autoestima i la motivació de les persones que el practiquen i també exerceix de gran impuls per a la inclusió social ja que, l’esport en equip, com és el *futbol, ofereix eines d’aprenentatge cultural i social essencials per a les persones que han hagut de fugir de les seues llars i intenten refer les seues vides en una societat nova.

🗓️4 de juny

🕘de 10h a 12:30h

📍 Poliesportiu La Partideta, Cullera

Acoge Un Plato: Menú a quatre mans en el marc de Valencia Culinary

El restaurant ALMA del Temple, amb Sara Olmedo al capdavant el seu Equip de Cuina convidarà en la 7a edició del festival a Juanjo Salazar. Tots dos dissenyaran un menú de 9 passos, intercalant els plats típics valencians més representants de la cuina de Sara amb plats que rememoren els orígens de Juanjo. D’aquesta manera, el menú degustació dissenyat per a l’ocasió, farà gaudir al comensal d’un recorregut gastronòmic sense fronteres.
L’esdeveniment forma part del València Culinary Festival 2022 i el 50% dels beneficis aniran destinats a CEAR.

 

🗓️9 de juny

🕘a les 20:30

📍 ALMA restaurante

✍️reserves a AQUÍ

 

CEAR al Carrer. Jornada de Portes Obertes

Festa Intercultural amb les persones refugiades per tercer any consecutiu realitzarem una jornada de porta obertes, aquesta vegada serà en el nostre centre de Sueca, hi hauran intercanvis gastronòmics, actuació del grup de Teatre de CEAR PV, així com tallers apuntat a la festa de la intercularitat i el REFUGI

🗓️11 de juny

🕘de 10h a 14h

📍 Parc de l’Estació, Sueca

Presentació Informe Anual de CEAR. Les persones refugiades a Espanya i Europa

El nou Informe de CEAR 2022, aborda aquestes i altres qüestions que han afectat la vida dels qui han buscat refugi al nostre país i a la Unió Europea al llarg de l’passat any. A més, es tractaran els últims esdeveniments i novetats en matèria d’asil i migració

🗓️16 de juny

🕘a les 19h

📍 Ca Revolta

Jornada La Nostra Ciutat el Teu Refugi

🗓️19 de juny

🕘de 10h a 14h

📍 Pl. de l’Ajuntament, València

CEAR PV

VIEW ALL POSTS