MENU

III Concert Solidari “Casa Meua és Casa Vostra”

  • Arriba la 3º edició del Concert Solidari “Casa Meua és Casa Vostra”.
  • Aquesta tercera edició des des CEAR PV volem posar de relleu la fugida per motius d’orientació sexual, gènere i tracta.

Actuacions de:

  • Cor de l’Eliana
  • Olaya Alcázar
  • Jady Seck
  • Grup de Teatre CEAR Cullera

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l’est a l’oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d’asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d’atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat.”

Per aquesta tercera edició des des CEAR PV volem posar de relleu la fugida per motius d’orientació sexual, gènere i tracta.

 

Lloc: Teatre el Micalet C. Guillem de Castro, 73, València

On es pot adquirir les entrades: Terra, Racó de la Corbella, CaRevolta i on line (a Notikumi)

Preu de l’entrada on-line: 10€

Preu entrada taquilla: 12€

Fila Zero: Notikumi

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench