MENU

«Digitalizando el lenguaje», un projecte de CEAR finançat per FAURECIA.

El projecte «Digitalizando el Lenguaje», gestionat per CEAR i finançat gràcies a les línies de RSC de Faurecia, conclouen aquesta setmana. El passat 14 de juliol part de l’equip de Faurecia va visitar les instal·lacions de CEAR a Sueca amb la finalitat de conéixer la metodologia i els resultats de la iniciativa i poder donar principi al voluntariat corporatiu que permetrà que les persones treballadores de l’empresa coneguen de prop la realitat de les persones refugiades.

Des de l’inici del projecte a l’octubre de 2021, s’han impartit 880 hores de classes en les dues delegacions i s’han cobert diferents necessitats d’aprenentatge d’un total de 156 persones ateses.

El projecte es va llançar amb l’objectiu d’acompanyar a persones vulnerables en tasques d’alfabetització digital i aprenentatge de l’idioma, eina imprescindible per a l’autonomia. Gràcies als cursos oferits dins del projecte Digitalitzant el Llenguatge, s’ha reforçat la lectura, l’escriptura i expressió oral de persones amb majors dificultats en el seu itinerari lingüístic. De manera transversal, també s’han enfortit les habilitats socials de les persones ateses, treballant així en l’apoderament personal que els done l’impuls que necessiten per a continuar el seu itinerari.

Els cursos, que representen un motor de canvi importantíssim s’han pogut dur a terme gràcies a aquesta iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa de Faurecia. Des de CEAR València ressaltem el gran valor d’unir esforços per a atendre els fins ètics de totes dues entitats i així contribuir al fet que les persones que fugen de les seues llars puguen obtindre les eines necessàries per a obtindre un procés inclusiu real en la seua nova llar, València.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS