MENU

CEAR subhasta més de 20 objectes donats per clubs i esportistes d’elit a favor de les persones refugiades

La subhasta #CambiaLasReglas, estarà activa des del 22 al 31 d’octubre en la plataforma especialitzada Catawiki, comptarà amb més de 20 objectes únics de clubs esportius com dels valencians Llevant UD i el Villareal CF, i esportistes d’elit com Pau i Marc Gasol, José Manuel Calderón, Marc Márquez, Alberto Contador, John Rahm, Ona Carbonell, Saúl Craviotto o Jesús Ángel García Bragado, entre altres.

La Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) s’uneix a grans noms de l’esport per a continuar construint una societat més justa i inclusiva. Així, la web de subhastes Catawiki acollirà des del 22 fins al 31 d’octubre la iniciativa #CambiaLasReglas, una subhasta solidària https://bit.ly/3G06jga amb més de 30 articles donats per importants figures de l’esport, a més d’equips de diferents disciplines i esportistes d’elit que han participat en els últims Jocs Olímpics de Tòquio.

Tots els beneficis que s’obtinguen gràcies a la subhasta seran destinats de manera íntegra reforçar els programes d’acolliment i inclusió que l’entitat executa en les seues diferents delegacions, repartides per tot el territori espanyol, i destinats a persones migrants i refugiades.

Esportistes d’elit com els germans Gasol i els germans Márquez, John Rahm o José Ángel García Bragado han aportat objectes per a ser subhastats, com pilotes i samarretes signats per ells. A més, a la iniciativa s’han sumat equips olímpics, com és el cas de l’equip espanyol de natació artística; el Llevant UD, a través de la seua Fundació o el Villareal CF.

A través d’aquesta iniciativa, CEAR vol conscienciar dels beneficis de l’esport com a eina d’inclusió, ja que uneix cultures, religions i estrats socioculturals, i és imprescindible a l’hora de transmetre valors i millorar el desenvolupament de competències socials i personals. Estrella Galán, directora general de CEAR, destaca que “aquest estiu hem viscut un gran exemple d’unió a través de l’esport gràcies a la celebració dels JJOO de Tòquio. És necessari continuar buscant punts de trobada entre les persones refugiades i les societats d’acolliment, per la qual cosa aquesta subhasta és fonamental per a generar sinergies i conscienciar a la població de l’impacte d’aquesta mena d’accions en la vida de les persones refugiades que arriben a Espanya buscant un futur millor”.

A més, la directora de CEAR ha ressaltat la importància d’aquesta mena d’iniciatives per a poder continuar amb el treball que es fa des de fa 40 anys l’organització. “Vull agrair a totes i tots els esportistes, clubs i institucions l’haver-se animat a participar en aquesta iniciativa. Junts i juntes estem aconseguint fer una mica més fàcil la inclusió de les persones refugiades”.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench