MENU

#ConstruirAmbCor Dia de la Pau 2021

El 30 de gener se celebra l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi (l’Índia, 1869-1948), líder pacifista que va defensar i va promoure la no violència i la resistència pacífica enfront de la injustícia i que va ser assassinat per a defensar aquestes idees. Una educació inspirada en una cultura de no violència i pau permet adquirir coneixements, actituds i competències que reforcen el seu desenvolupament com a ciutadans globals crítics i compromesos amb els seus drets i les altres persones.

Des de CEAR volem fer partíceps als centres escolars, alumnat i famílies, de la commemoració del 30 de gener, un dia per a reivindicar una educació i cultura de la No violència i la pau.

Per això, us llancem EL REPTE: fer un cor d’origami per a posteriorment, penjar els «cors construïts» en les xarxes socials etiquetant a @CEARefugio, @CEAR_PV amb el hashtag #ConstruirAmbCor.

Aquesta campanya pretén arribar als més xicotets de la casa, sensibilitzant-los sobre la realitat de xiquetes i xiquets com ells que s’han vist obligats a fugir de les seues llars a causa de la guerra o la persecució. De la mateixa manera, se li dóna l’oportunitat als adults de poder contribuir de dues maneres:

  1. Un donatiu a la Campanya de Crowfunding per a pal·liar la bretxa digital: Amb una xicoteta aportació podem oferir l’educació contínua que necessiten xiquets i xiquetes, aportant les eines digitals necessàries per al seu bon desenvolupament educatiu i psicològic, a més de brindar-los la possibilitat de poder-se comunicar-se amb els seus sers estimats.
  2. Un donatiu a través de Bizum: Ara pots crear refugi movent un sol dit. Busca’ns com CEAR, Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat o a través del codi 00979. Totes les donacions aniran destinades als nostres programes d’acollida i inclusió per a les persones refugiades.

 

Entra AQUÍ per vore com fer el teu COR d’origami!

#ConstrueixAmbCor

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS