MENU

XXIII Jornades de Debat, Immigració, Diversitat i Democràcia

Els propers dies 4, 5 i 6 d’abril es celebra la XXIIIa edició d’aquestes jornades de debat organitzades conjuntament per la Universitat de València i la Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants, de la que CEAR PV forma part.

L’acte d’inauguració correrà a càrrec del director del Col·legi Major Rector Peset, Carles Xavier López Benedí i les conferències previstes pretenen oferir una visió professional i compromesa al voltant del fenomen de la migració entesa com a riquesa i dret humà i les greus dificultats per a exercir-lo actualment a la Unió Europea.

Conferències:

Dimarts 4 d’abril

Sense papers, sense drets, a càrrec de l’advocada Pilar Serrano Sánchez.

Presenta i modera Rosario Polito Rizzo, de la Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants.

Dimecres 5 d’abril

Una nova aproximació a les migracions des de la UE: anàlisi i perspectives, a càrrec de l’advocat i conseller del Comité Econòmic i Social Europeu, J. Antonio Moreno Díaz.

Presenta i modera, Ventura Montalbán Gámez, de la Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants i secretari de Migracions de CCOO PV.

Dijous 6 d’abril

Refugiats i drets humans, a càrrec de Jaume Durà i Tohus, advocat i coordinador de CEAR al País Valencià.

Presenta i modera Isabel López Atienza, de la Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants.

L’acte de clausura de les jornades de debat correspon a J. Miguel Soriano del Castillo, delegat del rector per a Cooperació i director de la Càtedra Unesco d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench