MENU

Activitats al voltant del 20 de Juny 2020

Dia Mundia de les Persones Refugiades

Com cada any, al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades, des de CEAR PV hem organitzat diverses activitats per commemorar aquesta data senyalada, en aquesta ocasió totes les activitats que realitzarem seràn en format on line. 

11/06/2020

La Cultura, Tu Refugio «las emociones en tu mochila»

Un taller participatiu on poder empatitzar i expressar, a través de la pintura, les situacions de les persones que fugen dels seus països per motius de persecució, i com és el seu camí fins a trobar un lloc segur on poder viure en pau.

Hora: 19h           Inscripcions aquí


18/06/2020

La Cultura, Tu Refugio. Presentació del llibre «NOUR, la historia de una niña refugiada»

«La història de Nour –la nostra jove protagonista–. Acompanya-la en la seua odissea per trobar un lloc segur en el qual refer la vida amb la seua família. En el camí, et toparàs amb tot el repertori del dolor i l’esperança humana: la separació dels teus i el retrobament; el terror i l’alleujament; el desarrelament i la pertinença; l’hostilitat i l’hospitalitat; l’oblit i la memòria. Segur que algunes d’elles ens resulten familiars, i hi haurà altres que molts i moltes de nosaltres no hem experimentat en persona.»

Hora: 19h          Inscripcions aquí

Trobada virtual «Memoria Resistencia y Participación para la defensa de la Vida en el Cauca y el Choco»

Video-trobada on participaran, Clara María Ávila Peña de la Corporación Ensayos Vida Política; Paola Andrea Ararat Nazarit de la Asociación de Consejos Comunitarios del Norte del Cauca (ACONC); y, Gabriel Marrugo Ávila, Cabildo Mayor Indígena de la Zona del Bajo Atrato (CAMIZBA)

Hora: 18h (Europa) i 11h (Colombia)    

Inscripcions memoria.historica@alunaminga.org


19/06/2020

Presentació de l’Informe Anual de CEAR 2020 «Les Persones Refugiades a Espanya i Europa»

CEAR presenta una nova edició del seu Informe Anual ‘Les persones refugiades a Espanya i Europa’, en el qual s’abordaran les principals qüestions en matèria d’asil i migració en clau valenciana. Enguany, a causa de l’emergència sanitària, la presentació serà online a través del canal de youtube de de CEAR PV, on s’habilitarà un espai per a enviar preguntes.
També serà possible participar a través de les diferents xarxes socials en les quals CEAR PV té presència amb esment al perfil i/o utilitzant l’etiqueta #InformeCEAR2020.

Hora: 19h           Plataforma: Youtube CEAR PV


20/06/2020

Concert 20 de juny Dia Mundial de les Persones Refugiades

Concert commemoratiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades 

Hora: Per determinar           Plataforma: Per determinar


23/06/2020

Xerrada «Procés de Pau a Colòmbia i protecció de defensores dels Drets Humans»

Acte on es presentarà el Programa Valencià de Protecció Integral i Acollida de Defensores i Defensors de Drets humans, on s’exposara una breu contextualització de la situació de la pau a Colòmbia i coneixerem i copartirem els testimoniatges de les persones defensores de drets humans.

Hora: 18h           Inscripció web de la CVONGD’s


24/06/2020

#AcogeUnPlato, Taller de Pa Marroquí amb Toni i el mestre Jesús Machi (Horno San Bartolomé)

Molts de nosaltres hem aprés fer pa durant aquest confinament, de quants tipus has fet? Segur que que el pa marroquí se t’ha quedat en la llista de desitjos! En aquest taller online, Toni al costat del mestre Jesús Machi, ens ensenyaran des de l’obrador del forn de Sant Bartolomé a preparar un bon pa marroquí, segur que trobem similituds amb elaboracions més nostres.

Hora: 18:30h          Inscripcions aquí

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS