MENU

Thimbo Samb torna a València amb “El Sueño es vida”

 

La Comissió d’Ajuda al Refugiat a València -CEAR PV- torna al Teatre el Micalet, el proper 4 d’octubre, per oferir a la societat valenciana l’obra de teatre El Sueño es Vida dirigida per Moisés Mato, interpretada per l’actor Thimbo Samb i produïda per Teatro Sin Papeles.

L’obra El Sueño es Vida és un monòleg on es proposa un gir copernicà sobre l’obra de Carderón de la Barca. Amb el teló de fons de la immigració, l’actor, protagonista d’aqueix drama en la vida real, sobrevola sobre la seua experiència per a suggerir-nos un canvi de perspectiva. La història que es relata és també la nostra història. La proposta del text ens obliga a llegir aquest monòleg en relació als grans drames de la nostra literatura més universal. El resultat és un treball nu, honest i emotiu.

El protagonista de l’obra, Thimbo Samb, va viure l’experiència de totes les persones «sense papers» que arriben a l’Estat espanyol, on en un període del seu trajecte vital, CEAR fou una eina per aconseguir el que volia: ser actor. Poc a poc es va obrir camí al cinema i en les sèries, participant en projectes tan coneguts com Antidisturbios, Black Beach, El silencio del pantano o Poquita fe.

El dia de l’esdeveniment s’obriran portes a les 18:40, 20 minuts del començament de l’espectacle. Les entrades estan disponibles en la plataforma Ti.to, a 10€ anticipades i a 12€ si les compres en el mateix dia al Teatre Micalet una hora abans de la funció -depenen de disponibilitat-. La recaptació de l’obra anirà destinada a contribuir l’acollida i la inclusió de les persones ateses per CEAR. Si no es pot assistir però es vol col·laborar en la plataforma d’adquisició de les entrades està disponible la Fila Zero.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS