MENU

Taller de Serigrafia

El passat 18 de febrer 9 persones de diferents nacionalitats ateses per CEAR PV van participar en un taller d’expressió artística, dissenyant les seues pròpies samarretes, gràcies a la col·laboració de l’Estudi HyO.

Els actuals fluxos migratoris s’han convertit en l’arribada de població jove a territori valencià. Des del Servei d’Intervenció Social de CEAR PV es va detectar en aquestes persones una vulnerabilitat prèvia que va propiciar la seua sol·licitud de protecció internacional, després de la reducció d’oportunitats de socialització i aïllament generat per la situació sanitària actual han vist agreujada la seua condició de vulnerabilitat social de manera considerable, dificultant el seu procés d’integració social i inclusió laboral.

Per tot això, i gràcies a la col·laboració d’Estudi HyO , es va realitzar un taller d’expressió artística on es generarà un espai de suport entre els participants, a més de dotar a les joves d’eines d’introspecció i expressió interna plasmant les seues idees en un procés creatiu, amb els beneficis que comporta per a l’autoestima els resultats de tal creació.

Així mateix, aquests tallers també persegueixen la visibilització de la població jove i adolescent sol·licitant de protecció internacional, que no sols està exposada a les conseqüències del duel migratori com qualsevol altra/o sol·licitant, sinó que a més, s’enfronta a les particularitats pròpies de la seua etapa vital, com la construcció de la seua identitat adulta i l’alta prevalença i/o risc de desenvolupament de trastorns emocionals i/o mentals.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS