MENU

Sopar Estellés Solidari

Des de CEAR PV volem animar-vos a assistir al Sopar Estellés Solidari que celebrarem el proper divendres 29 de setembre al CEIP de Benifaraig (Alqueria s/n, Carrer de Gilet, 46009 València).

 

Aquest any, en el 93 aniversari del naixement del nostre gran poeta V.A. Estellés, hem volgut organitzar un Sopar Solidari amb la intenció de vincular la cultura valenciana amb l’acollida de les persones refugiades, nouvingudes a la nostra terra.

Contarem amb la participació de Pau Alabajos, de l’Estrela Roja de Benimaclet i d’altres artistes convidats, a més del sopar també hi haurà una rifa solidaria.

Si vols col·laborar a millorar l’atenció que oferim a les persones refugiades a CEAR PV, vine i participa amb la teua entrada solidaria aquí. També pots adquirir-les a l’alcaldia de Benifaraig i a la de Carpesa. Si no pots assistir però vols col·laborar, ho pots fer aquí mateix.

Perquè la cultura i les lletres mai han sapigut de fronteres, reivindiquem amb aquest sopar, que a les persones refugiades tampoc se’ls pot desposseir dels els seus Drets!

Us esperem!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS