MENU

Moltes gràcies per la gran solidaritat en aquests moments difícils

           

MOLTES GRÀCIES! 

– A l’Associació de Voluntaris de Cullera per la donació de 15 pantalles protectores per als treballadors i treballadores del nostre centre d’asil i centre d´humanitària.

– A Mumuchu – Juguetes educativos per ser una empresa solidària i compromesa amb les persones refugiades. Ens han donat joguets educatius per a alegrar aquests dies difícils als més xicotets.

– A l’ ONG IAE per la donació de 30 pantalles protectores per als nostres companys i companyes que continuen treballant de valent aquests dies.

Ens emociona la gran solidaritat en aquests moments difícils.

 

¡MUCHAS GRACIAS!

– A la Asociación de Voluntarios de Cullera por la donación de 15 pantallas protectoras para los trabajadores y trabajadoras de nuestro centro de asilo y centro de humanitaria.

– A Mumuchu – Juguetes educativos para ser una empresa solidaria y comprometida con las personas refugiadas. Nos han dado juguetes educativos para alegrar estos días difíciles a los más pequeños.

– A la ONG IAE por la donación de 30 pantallas protectoras para nuestros compañeros y compañeras que continúan trabajando incansablemente estos días.

Nos emociona la gran solidaridad en estos momentos difíciles.

       

 

 

CEAR PV

VIEW ALL POSTS