MENU

Participació de CEAR en el MAUC Cullera

CEAR Cullera, participa en el MAUC Cullera – Museu d’Art Urbà de Cullera, mitjançant la realització de cinc pintures murals a ambdues terrasses del centre, basades en el treball en valors, en la reivindicació dels Drets Humans.

Murals que defensen el feminisme, la igualtat, l’eliminació de fronteres, drets del col·lectiu LGTBI, i els Drets Humans. La pintura fou dissenyada, i pensada, per un grup de persones residents junt amb la TASOC de CEAR Cullera, després es realitzaren els dissenys a escala real amb autocad, gràcies a una de les persones residents, arquitecte de professió. Una vegada realitzats els dissenys, es va procedir al dibuix a les diferents parets de les terrasses. I posteriorment es va començar a donar color! 🙂

Els objectius específics que persegueixen amb activitats i accions d’aquesta tipologia, van des de millorar la convivència i el respecte als espais comuns, fins a la creació de vincles i xarxes socials internament i externament, passant pel foment de la creativitat i el desenvolupament artístic, per tal de millorar la salut psicològica de les persones participants i residents als nostres dispositius.

Portem cinc sessions, i ens falten unes quantes per a veure finalitzats els nostres murals, que una vegada acabats formaran part d’aquest Museu d’Art Urbà de Cullera de forma permanent, al qual han participat diversos artistes locals, i hem col·laborat diferents entitats i associacions locals. Es pot veure tota la informació a les xarxes socials de la regidoria de joventut de Cullera, i de l’ajuntament de la localitat, així com a les xarxes de CEAR PV. Us mantindrem informades de l’evolució.

Seguim creant espais de dinamització sociocultural  d’oci i temps lliure.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench