MENU

FESTIVAL MARE NOSTRUM. REFUGIA´T

La Fábrica de Hielo i CEAR PV vos convida a la primera edició del Festival Mare Nostrum Refugia’t.

Mare Nostrum-Refugia´t 1cartel
Enguany aquest Festival, que naix d’una iniciativa cívica i desinteressada en col·laboració amb CEAR PV – Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat País Valencià, vos anima a participar durant tres dies d’unes jornades de reflexió, música, gastronomia i tallers que ens acostaran als diferents contextos que obliguen una persona a fugir del seu país buscant un futur millor per als seus.

L’objectiu principal del Festival serà recaptar fons per a millorar una aula d’informàtica a les instal·lacions de CEAR PV a València ciutat. A través d’aquesta aula ajudem a la integració, comunicació i educació de les persones refugiades.

És per això que dissabte l’entrada al Festival costarà 10€. Podeu comprar-la anticipadament a www.ticketea.com o a la mateixa Fábrica. Tota la recaptació anirà destinada a l’habilitació d’aquesta aula d’informàtica.

També estem oberts a qualsevol altra manera de col·laboració econòmica de tota persona interessada en ajudar.

Mare Nostrum. Refugia’t
És ara. És ací. Som tots.

Pots comprar les entrades anticipades en:

https://www.ticketea.com/entradas-festival-mare-nostrum-refugiat/?tktsrc=search


Versión Castellano:

La Fábrica de Hielo os invita a la primera edición del Festival Madre Nostrum. Refúgiate.

Este año este Festival, que nace de una iniciativa cívica y desinteresada en colaboración con CEAR PV – Comisión Española de Ayuda al Refugiado País Valenciano, os anima a participar durante tres días de unas jornadas de reflexión, música, gastronomía y talleres que nos acercarán a los diferentes contextos que obligan una persona a huir de su país buscando un futuro mejor para los suyos.

El objetivo principal del Festival será recaudar fondo para mejorar una aula de informática a las instalaciones de CEAR PV en Valencia ciudad. A través de esta aula ayudamos a la integración, comunicación y educación de las personas refugiadas.

Es por eso que sábado la entrada al Festival costará 10€. Podéis comprarla anticipadamente a www.ticketea.com o a la misma Fábrica. Toda la recaudación irá destinada a la habilitación de esta aula de informática.

También estamos abiertos a cualquier otra manera de colaboración económica de toda persona interesada al ayudar.

Madre Nostrum. Refúgiate
Es ahora. Es aquí. Somos todos.

Puedes comprar las entradas anticipadas en  :

https://www.ticketea.com/entradas-festival-mare-nostrum-refugiat/?tktsrc=search

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS