MENU

Fes-te soci/a / Hazte socio/a

SUMA’T A LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS A LA NOSTRA TERRA I COL•LABORA AMB LA TASCA DE LA CEAR-CEARPV. FES-TE SOCI/A

Hi ha persones al món que es desperten cada dia i el seu únic propòsit és sobreviure intentant defendre els seus drets fonamentals. El dret de ser dona i poder viure amb dignitat; defendre la seua cultura, llengua i recursos naturals del seu territori; expressar-se lliurement les seues opinions i conviccions; el poder viure en llibertat amb les seues opcions sexuals; denunciar en meitat d’un conflicte armat. En definitiva, defendre el dret a tenir drets.

Hi ha persones que, tot i voler quedar-se, han hagut de fugir per alguna o varies de les raons anteriors. A CEAR les assessorem, acollim, i denunciem  totes aquelles violacions de drets fonamentals que han viscut.

Amb la teua cuota de soci/a contribuiràs al manteniment dels serveis d’atenció i a la realització de campanyes per denunciar la vulneració de Drets Humans a favor del dret d’asil i de les persones refugiades a la nostra terra.

Uneix-te a CEAR-CEARPV i tindràs la satisfacció de fer-ho possible!

Que podem fer amb..

1

 

23

 

 

 

SUMATÉ A LA DEFENSA DE LOS DERECHOS HUMANOS A NUESTRA TIERRA Y COLABORA CON LA TAREA DE LA CEAR-CEARPV.

Hay personas en el mundo que se despiertan cada día y su único propósito es sobrevivir intentando defender sus derechos fundamentales. El derecho de ser mujer y poder vivir con dignidad; defender su cultura, lengua y recursos naturales de su territorio; expresarse libremente sus opiniones y convicciones; el poder vivir en libertad con sus opciones sexuales; denunciar en mitad de un conflicto armado. En definitiva, defender el derecho a tener derechos.

Hay personas que, a pesar de querer quedarse, han tenido que huir por alguna o varías de las razones anteriores.  En CEAR-CEAR PV  les asesoramos, acogemos, y denunciamos todas aquellas violaciones de derechos fundamentales que han vivido.

Con tu cuota de socio/a contribuirás al mantenimiento de los servicios de atención y a la realización de campañas para denunciar la vulneración de Derechos Humanos a favor del derecho de asilo y de las personas refugiadas en nuestra tierra.

Únete a CEAR-CEARPV y tendrás la satisfacción de hacerlo posible!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench