MENU

Activitats entorn el Dia Mundial de les Persones Refugiades.

Com cada juny, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat al País Valencia ha organitzar diverses activitats per a comemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de Juny). per estar presents en aquesta data tan senyalada per nonsaltres, però sobretot per a totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir de les seues llars, i ara es troben entre nosaltres. 

Aquest any, contem amb tres activitats molt especials:

Desdejuni amb empreses «Persones Refugiades: Un Valor per a la teua Empresa»

El teixit empresarial és peça fonamental en la societat valenciana com a agent de transformació social cap a una València inclusiva, una Ciutat Refugi. Esta es una jornada de treball amb el texit empresarial valencià per promoure la inclusió sociolaboral de les persones refugiades, dins de les polítiques de Responsabilitat Social de les Empreses Valencianes. En aquesta ocasió ens endinsarem en conèixer la realitat de les persones refugiades, a quins reptes s’enfronta el teixit empresarial per formar part de la seua inclusió sociolaboral i quina és la realitat jurídica per fer-ho realitat.

Si formes part d’una empresa o tens el teu propi negoci i vols fomentar a la inclusió de les persones refugiades, vine i descobreix com!

🗓️ 07.06.2023

⏰9:00h registre d’inscripcions

📍 Cámara de Comercio de València

✍️ Inscripcions en LINK

Jornades de Portes Obertes «CEAR al Carrer».  

Festa Intercultural amb les persones refugiades per tercer any consecutiu realitzarem una jornada de porta obertes, aquesta vegada serà en el nostre centre de Sueca, hi hauran intercanvis gastronòmics, actuació del grup de Teatre de CEAR PV, així com tallers apuntat a la festa de la intercularitat i el REFUGI

🗓️10 de juny

🕘de 10h a 13:30h

📍 Parc de l’Estació, Sueca

Presentació Informe Anual de CEAR 2023. La situació de les Persones Refugiades a Espanya i Europa.

El nou Informe de CEAR 2023, aborda aquestes i altres qüestions que han afectat la vida dels qui han buscat refugi al nostre país i a la Unió Europea al llarg de l’passat any. A més, es tractaran els últims esdeveniments i novetats en matèria d’asil i migració en clau valenciana.

🗓️19 de juny

🕘a les 19h

📍 Sala de la Muralla, al Col·legi Major Rector Peset

#InformeCEAR.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS