MENU

CINES YELMO I CEAR S’UNEIXEN PER A LA PROJECCIÓ SOLIDÀRIA DE ‘BIENVENIDOS A ESPAÑA’ A VALÈNCIA

Cines YELMO Campanar projectarà ‘Bienvenidos a España’ el pròxim 24 de març a les 20 hores amb l’objectiu de recaptar fons per a la campanya de CEAR destinada a cobrir les necessitats urgents de les persones refugiades d’Ucraïna.

València, 17 de març de 2022.

Cines YELMO i la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) anuncien la seua col·laboració per a la projecció solidària de la pel·lícula «Bienvenidos a España», dirigida per Juan Antonio Amador i produïda per Making Doc. La projecció tindrà lloc en Cines YELMO de Campanar (València) dijous que ve 24 de març a les 20 hores.
Tot el que ho desitge pot comprar la seua entrada, a un preu de 10 euros, en la web Cines Yelmo  fins a completar l’aforament.
Amb aquesta associació entre CEAR i Cines YELMO, mostra una vegada més el seu compromís amb la societat i cedirà les seues sales de sis ciutats espanyoles per a projectar la pel·lícula ‘Bienvenidos a España’, candidata a 10 premis Goya en l’edició d’enguany.
El centre d’acolliment de CEAR a Torreblanca (Sevilla), precisament, és el lloc entorn al qual gira aquesta història. Allí, al costat de l’autovia, estava situat l’antic puticlub Meravella, que acaba de ser reconvertit en un centre d’acolliments per a persones refugiades. Les persones acollides són les protagonistes d’aquesta pel·lícula documental en la qual es mesclen la il·lusió, la por davant l’inesperat i la sorpresa que genera el desconegut, tant per a elles com per a la població espanyola.
Aquest esdeveniment és part de la iniciativa #LaCulturaTuRefugio de CEAR, un espai per a conéixer, somiar i emocionar-se amb històries d’asil, migració i refugi, i a través de la qual, l’associació recapta fons destinats als programes d’intervenció amb les persones que atenen, utilitzant la cultura com a element transformador.
En aquesta ocasió, els fons recaptats, a través d’aquesta projecció solidària, aniran destinats a cobrir les necessitats bàsiques més urgents de les persones refugiades que estan arribant Espanya, com ho són tractaments sanitaris especials, recursos matern-infantils, productes de primera necessitat i farmacèutics, productes d’higiene o equipament per a habitatges. A més, CEAR posa també a la disposició de tots els que vulguen col·laborar un micromecenatge en el qual es podran realitzar donatius per a aquesta mateixa emergència.
Així mateix, després de la projecció de la pel·lícula, els espectadors podran també gaudir d’una xarrada amb Jaume Durà, responsable d’Àrea Jurídica, Polítiques i Campanyes de CEAR PV i Vanessa Giner, Tècnica d’Animació Sociocultural,  en la qual tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà la seua tasca davant aquesta situació de crisi humanitària.
A més de València, aquesta iniciativa es durà a terme també als cinemes de la companyia d’altres cinc ciutats espanyoles: Cinema Yelmo Porta d’Alacant, Cinema Yelmo Les Arenes (Las Palmas), Cinema Yelmo Ideal (Madrid), Cinema Yelmo Vialia Màlaga i Cinema Yelmo Premium Lagoh (Sevilla).

CEAR PV

VIEW ALL POSTS