MENU

App “Valencia Refugi”

  • L’objectiu de l’aplicació és facilitar el procés d’integració i inclusió de les persones refugiades

En esta segona edició del projecte “La nostra ciutat, el teu refugi” s’ha renovat l’aplicació per a telèfons mòbils “València Refugi”, amb la integració d’un mapa de la ciutat on es poden localitzar recursos tant jurídics i administratius com socials que poden necessitar les persones refugiades. Una aplicació, que estarà també en cinc idiomes, i que s’ha presentat en un lloc molt simbòlic, el refugi de l’Ajuntament de València.

Disponible:

 

L’aplicació, que es va posar en marxa l’any passat, és de descàrrega gratuïta i està integrada en l’aplicació de l’Ajuntament de València. L’objectiu de l’aplicació és facilitar el procés d’integració i inclusió de les persones refugiades que estan i que arriben a la ciutat. Els cinc idiomes de l’actualització ajuden en la comunicació i l’enteniment; mentre que el mapa de la ciutat proporciona informació sobre associacions d’asil i d’estrangeria, oficines d’asil i d’estrangeria, oficines de l’Ajuntament i centres de servici municipal, entre altres.

A més, s’inclou informació del projecte “La nostra ciutat, el teu refugi” i de les fases d’acollida, així com altres aplicacions de l’Ajuntament d’interés públic. També compta amb accés directe tant a la web com a les xarxes socials on es publiquen totes les activitats i notícies relacionades amb el projecte.

“La nostra ciutat, el teu refugi” és un projecte pioner, que es va encetar fa dos anys per l’Ajuntament, dirigit a donar suport a la integració de les persones refugiades en València. Este projecte està desenvolupat per CEAR-PV, Accem i Creu Roja, amb el finançament de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració. La renovació de l’aplicació ha estat realitzada per WISPTECH, una startup tecnològica valenciana amb prèvia experiència al sector social.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench