MENU

Activitats entorn el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Com cada juny, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat al País Valencia ha organitzar diverses activitats per a comemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de Juny). Tot i que la situació sanitària actual no ens facilita fer esdeveniments presencials, però no hem volgut deixar d’estar presents en aquesta data tan senyalada per nonsaltres, però sobretot per totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir de les seues llars, i ara es troben entre nosaltres. 

Aquest any, contem amb tres activitats molt especials:

  • Torneig de Futbol per a les persones que atenem als Centres d’Acollida de Sueca i Cullera (activitat interna)
  • Presentació del Llibre “Círculo de Mujeres. relatos para Transformar” escrit per persones voluntaries i coordinat per la responsable de Voluntariat de CEAR PV Angela Nzambi. Contarem amb la precència de les Regidores d’Igualtat i Cultura de Cullera. El proper 16 de juny a l’Auditori de Cullera a les 19h. AFORAMENT LIMITAT
  • RdP Presentació Informe Anual de CEAR 2021. La situació de les Persones Refugiades a Espanya i Europa. Per motius sanitaris l’acte presencial només està permesa l’assistència de mitjans de comunicació (registre obligatori previ en formulari). Posteriorment, es podrà visualitzar l’acte a través del canal de YouTube de CEAR PV. A més, els principals continguts i missatges es compartiran en xarxes socials amb l’etiqueta #InformeCEAR.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench