Presentació del llibre “Aguas de Venganza” de Miguel Pajarers, President de CEAR Catalunya // Presentación del libro “Aguas de Venganza” de Miguel Pajares, Presidente de CEAR Cataluña

Des de CEAR PV volem informar-vos d’aquest esdeveniment:

presentacion-en-valencia

El pròxim 10 de novembre, a les 16:30 h tindrà lloc la Jornada organitzada per la Confederació Sindical de CCOO PV en el saló d’actes del sindicat (plaça Nàpols i Sicília, 5 de València) en la qual es parlarà sobre “La situació de les persones refugiades a Europa”. Comptarem amb la presència de:

Jaume Durà. Advocat i representant de CEAR PV (Comissió d’Ajuda al Refugiat en el País Valencià). Acompanyat d’una persona que compartirà la seua experiència com a refugiada.

José Antonio Moreno. Advocat de CCOO i membre del Consell Econòmic i Social de la Unió Europea.

A partir de les 18:30 h. es presentarà el llibre “Aguas de Venganza” de Miguel Pajares, Doctor en Antropologia Social i investigador en el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Social de la Universitat de Barcelona. President de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. Aquest acte anirà a càrrec del propi autor i també de:

Joan Sifre, president de la FEIS CCOO PV.
Ángela Nzambi, representant de CEAR PV.

Esperem comptar amb la teua presència.


Desde CEAR PV queremos informarle de este evento:

El próximo 10 de noviembre, a las 16:30 h tendrá lugar la Jornada organizada por la Confederación Sindical de CCOO PV en el salón de actos del sindicato (plaza Nápoles y Sicilia, 5 de Valencia) en la que se hablará sobre “La situación de las personas refugiadas en Europa”. Contaremos con la presencia de:

Jaume Durà. Abogado y representante de CEAR PV (Comisión de Ayuda al Refugiado en el País Valencià). Acompañado de una persona que compartirá su experiencia como refugiada.

José Antonio Moreno. Abogado de CCOO y miembro del Consejo Económico y Social de la Unión Europea.

A partir de las 18:30 h. se presentará el libro “Aguas de Venganza” de Miguel Pajares, Doctor en Antropología Social e investigador en elGrup de Recerca sobre Exclusió i Control Socialde la Universidad de Barcelona. Presidente de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. Dicho acto irá a cargo del propio autor y también de:

Joan Sifre, presidente de la FEIS CCOO PV.
Ángela Nzambi, representante de CEAR PV.

Esperamos contar con tu presencia.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench