MENU

Premis Vila de Pedreguer

La Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià rep el Premi de la Vila de Pedreguer per la seua tasca diària amb les persones refugiades.

L’any 1992 es va commemorar el bicentenari de la mort de l’arquitecte natural de Pedreguer Antoni Gilabert i Fornés (1716-1792).  Com a cloenda d’aqueixa commemoració van instaurar-se els Premis d’Honor Vila de Pedreguer, en tres modalitats: Premi al Mèrit Urbanístic o ArquitectònicPremi al Mèrit Cultural i Premi a la Defensa de les Llibertats i la Solidaritat. Des d’aleshores, aquests guardons, dictaminats per un jurat independent, es concedeixen anualment.

En el marc dels Premis que es celebraran el proper dissabte 24 de novembre, també es pot visitar una exposició sobre les entitats i persones galardonades. Es podrà assistir als tallers i conferències, CEAR Pv estarem en:

Conferència: El Dret d’Asil i l’acollida de les persones refugiades.
Ponent: Jaume Durà, Coordinador de la Comissió D’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV)
Lloc: Casa Municipal de Cultura • Hora: 20.00


La Comissió d’Ajuda al Refugiat País Valencià recibe el premio de la Vila de Pedreguer por su tarea diaria con las personas refugiadas.

El año 1992 se va conmemorar el bicentenari de la muerte del arquitecto natural de Pedreguer Antoni Gilabert y Fornés (1716-1792).  Como conclusión de esa conmemoración se instauraron los Premios de Honor Vila de Pedreguer, en tres modalidades: Premio al Mérito Urbanístico o Arquitectónico, Premio al Mérito Cultural y Premio a la Defensa de las Libertades y la Solidaridad. Desde entonces, estos galardones, dictaminados por un jurado independiente, se conceden anualmente.

En el marco de los Premios que se celebrarán el próximo sábado 24 de noviembre, también se puede visitar una exposición sobre las entidades y personas galardonadas. Se podrá asistir a los talleres y conferencias, CEAR PV estaremos en:

Conferencia: El Derecho de Asilo y la acogida de las personas refugiadas.
Ponente: Jaume Durà, Coordinador de la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV)
Lugar: Casa Municipal de Cultura • Hora: 20.00

Alba Soler

VIEW ALL POSTS