MENU

III Sopar Solidari. Els Pobles de València amb les Persones Refugiades.

La cita serà el proper divendres 28 de setembre a les 20h al Parc Lineal de Benimàmet.

Per tercer any consecutiu CEAR PV amb col·laboració amb la Regidoria de Pobles de València organizem el sopar solidari amb l’objectiu de sensibilitzar i incidir sobre la realitat de les persones refugiades a la societat valenciana.

Tindrem, la participació del Grup de Teatre de CEAR Cullera (composat per persones refugiades), el Sopar Solidari (a càrrec de Novaterra), la Rifa solidària (en la que col·laboren negocis dels pobles de València), concert del Grup de música Carraixet i música per a ballar amb Sultana DJ.

Si vols col·laborar a millorar l’atenció que oferim a les persones refugiades a CEAR PV, vine i participa amb la teua entrada solidària aquí. També pots adquirir-les a l’alcaldia de Benimàmet i  si no pots assistir però vols col·laborar, ho pots fer aquí mateix.

Us esperem!


La cita será el próximo viernes 28 de septiembre a las 20h en el Parc Lineal de Benimàmet.

Por tercer año consecutivo CEAR PV con colaboración con la Concejalía de Pueblos de Valencia organizamos la cena solidaria con el objetivo de sensibilizar e incidir sobre la realidad de las personas refugiadas a la sociedad valenciana.

Tendremos, la participación del Grupo de Teatro de CEAR Cullera (compuesto por personas refugiadas), la Cena Solidaria (a cargo de Novaterra), la Rifa solidaria (en la que colaboran negocios de los pueblos de Valencia), concierto del Grupo de música Carraixet y música para bailar con Sultana Dj.

Si quieres colaborar a mejorar la atención que ofrecemos a las personas refugiadas a CEAR PV y conocer su realidad, ven y participa con tu entrada solidaria aquí. También puedes adquirirlas a la alcaldía de Benimàmet y si no puedes asistir pero quieres colaborar, lo puedes hacer aquí mismo.

Os esperamos!

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS