MENU

10 de Desembre Dia Internacional dels Drets Humans

El próxim 10 de desembre tindrá lloc la Jornada Lúdica de celebració del Dia Internacional dels Drets Humans el pròxim 10 de desembre a partir de les 17:00h en la Plaça de la Verge. La jornada l’hem organitzat dins del marc del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desenvolupat per Accem,CEAR i Creu Roja amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament de València.

Us anunciem part de les activitats que tindran lloc aqueix mateix dia.

-Opertura de la Jornada;

17:00/17:30h : Classe de Yoga.

17:30/18:00h: Dansa per part de la companyia Cia.Dunatacà , podrem disfrutar de la peça «Seyahat»

– Video Fórum i debat.

18:00/19:00h:Visualització dels videos del projecte i del curt “Esperant a Europa”.

– Tancament de la jornada,

19:00/20:00h:
-Música del cantautor Pepe Ruiz
-Música del cantautor David Calabuig.

Durant tota la vesprada hauran activitats per als més xicotets (manualitats, creació de xapes, jocs per aprendre a escriure els seus noms en diferents idiomes…), també podreu gaudir de les exposicions del projecte Exposició I: “Un refugi per a la llibertat” i la Exposició II: “Refugiats: relats d’un viatge”, així com un stand amb informació de les organitzacions CRUZ ROJA, ACCEM i CEAR.

——

El próximo dia 10 de Diciembre tendrá lugar la Jornada Lúdica de celebración del Día Internacional de los Derechos Humanos el próximo 10 de diciembre a partir de las 17:00h en la Plaza de La Virgen.La jornada la hemos organizado dentro del marco del Proyecto “La Nostra Ciutat, el Teu refugi” desarrollado por Accem, CEAR y Cruz Roja con la colaboración y financiación del Ayuntamiento de Valencia.

Os anunciamos parte de las actividades que tendrán lugar ese mismo día.

-Apertura de la Jornada;

17:00/17:30h : Classe de Yoga.

17:30/18:00h: Danza por parte de la compañia Cia.Dunatacà , podremos disfrutar de la pieza «Seyahat»

– Video Fórum y debate.

18:00/19:00h:Visualitzación de los videos del proyecto y del curto “Esperando a Europa”

– Cierre de la jornada,

19:00/20:00h:
Música del cantautor Pepe Ruiz
10dMúsica del cantautor David Calabuig.

Durante toda la tarde habrán actividades para los más pequeños (manualidades, creación de chapas, juegos como aprender a escribir sus nombres en diferentes idiomas…), podréis disfrutar de las exposiciones del proyecto Exposición I: “Un refugio para la libertad» y Exposición II: “Refugiados: relatos de un viaje”, así como stand con información de las organizaciones CRUZ ROJA, ACCEM y CEAR.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS