10 de Desembre Dia Internacional dels Drets Humans

El próxim 10 de desembre tindrá lloc la Jornada Lúdica de celebració del Dia Internacional dels Drets Humans el pròxim 10 de desembre a partir de les 17:00h en la Plaça de la Verge. La jornada l’hem organitzat dins del marc del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desenvolupat per Accem,CEAR i Creu Roja amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament de València.

Us anunciem part de les activitats que tindran lloc aqueix mateix dia.

-Opertura de la Jornada;

17:00/17:30h : Classe de Yoga.

17:30/18:00h: Dansa per part de la companyia Cia.Dunatacà , podrem disfrutar de la peça “Seyahat”

– Video Fórum i debat.

18:00/19:00h:Visualització dels videos del projecte i del curt “Esperant a Europa”.

– Tancament de la jornada,

19:00/20:00h:
-Música del cantautor Pepe Ruiz
-Música del cantautor David Calabuig.

Durant tota la vesprada hauran activitats per als més xicotets (manualitats, creació de xapes, jocs per aprendre a escriure els seus noms en diferents idiomes…), també podreu gaudir de les exposicions del projecte Exposició I: “Un refugi per a la llibertat” i la Exposició II: “Refugiats: relats d’un viatge”, així com un stand amb informació de les organitzacions CRUZ ROJA, ACCEM i CEAR.

——

El próximo dia 10 de Diciembre tendrá lugar la Jornada Lúdica de celebración del Día Internacional de los Derechos Humanos el próximo 10 de diciembre a partir de las 17:00h en la Plaza de La Virgen.La jornada la hemos organizado dentro del marco del Proyecto “La Nostra Ciutat, el Teu refugi” desarrollado por Accem, CEAR y Cruz Roja con la colaboración y financiación del Ayuntamiento de Valencia.

Os anunciamos parte de las actividades que tendrán lugar ese mismo día.

-Apertura de la Jornada;

17:00/17:30h : Classe de Yoga.

17:30/18:00h: Danza por parte de la compañia Cia.Dunatacà , podremos disfrutar de la pieza “Seyahat”

– Video Fórum y debate.

18:00/19:00h:Visualitzación de los videos del proyecto y del curto “Esperando a Europa”

– Cierre de la jornada,

19:00/20:00h:
Música del cantautor Pepe Ruiz
10dMúsica del cantautor David Calabuig.

Durante toda la tarde habrán actividades para los más pequeños (manualidades, creación de chapas, juegos como aprender a escribir sus nombres en diferentes idiomas…), podréis disfrutar de las exposiciones del proyecto Exposición I: “Un refugio para la libertad” y Exposición II: “Refugiados: relatos de un viaje”, así como stand con información de las organizaciones CRUZ ROJA, ACCEM y CEAR.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench