MENU

Un carro que guarda al seu interior una història de REFUGI

 

En el Marc de Dia Mundial de les Persones Refugiades, Rolser i CEAR s’uneixen per a continuar donant refugi als qui més ho necessiten.

L’empresa alacantina Rolser ha unit les seues forces a les de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) en una nova campanya solidària per a contribuir en la millora de l’acolliment i acompanyament de persones que arriben al nostre país forçades a fugir del seu per sofrir persecució per motius de raça, religió, nacionalitat, opinions polítiques, pertinença a determinat grup social, de gènere o orientació sexual.

CEAR porta més de 40 anys de trajectòria. El passat 2020, va atendre més de 33.700 persones, oferint-los atenció directa i integral en tot el procés d’inclusió: acolliment, atenció psicosocial, defensa jurídica, incidència i denúncia en aquelles ocasions en les quals es vulneren els drets humans.

Rolser, en el seu compromís amb la defensa dels Drets Humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, ha creat un carro especial d’edició limitada, basat en el disseny original de l’artista veneçolà Leonardo Franceschi (@franceschi_art), que va haver de fugir del seu país per por de represàlies i va sol·licitar protecció internacional a Espanya fa ja diversos anys.

Rolser posarà a la venda aquesta primera edició solidària especial a través d’una campanya que començarà el pròxim dia 17 de juny. Aquesta campanya no té data de finalització, per la qual cosa s’espera que es converteixi en una col·laboració permanent amb CEAR. Part de la venda d’aquests carros anirà destinada directa i íntegrament a CEAR perquè puguin continuar prestant la seva ajuda, donant refugi i atenció directa als qui han arribat al nostre país i més el necessiten.

Els interessats podran comprar un carro solidari dirigint-se a la pàgina del Mercadet Solidari de CEAR, en la pròpia web de Rolser en l’apartat de Col·leccions Especials o punxant en el bàner de la pàgina d’entrada.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS