MENU

Escola Valenciana llança una campanya solidària amb CEAR PV

La Federació d’Escola Valenciana llança la novena campanya anomenada “Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats al País Valencià” una campanya de sensibilització i captació de fons que es destinarà a la Comissió d’Ajuda la Refugiat del País Valencià, CEAR PV,  entitat que promou l’ajuda humanitària sota dos eixos fonamentals: d’una banda, la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades apàtrides i migrants vulnerables, les persones amb necessitat de protecció internacional o en risc d’exclusió social i, d’altra banda, treballa per afavorir els processos d’integració social d’aquestes persones al País Valencià.

cartell_euro_refugiats_escolavalenciana_2017

Amb la iniciativa de conscienciació social ‘Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats al País Valencià’, CEAR PV, a través d’Escola Valenciana, posa a l’abast dels centres educatius recursos didàctics per a treballar a l’aula les formes de persecució i vulneracions de drets humans, així com la necessitat de protecció. Es tracta d’acostar a l’estudiantat la realitat i les dificultats que les poblacions refugiades troben quan arriben al País Valencià.

llibertat_cear

Els centres educatius interessats a participar en «Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats al País Valencià» cal que ho comuniqueu a Escola Valenciana i indiqueu el nom del centre i la població mitjançant el correu escola.v@fev.org o al telèfon 96 347 27 83. Podeu fer l’ingrés dels fons recaptats al compte d’Escola Valenciana:

ES 27 3159 / 0060 / 12 / 166326 8124 (CAIXA POPULAR)

Per favor, especifiqueu en el concepte el nom i la població del vostre centre.

tw_fb_euro_refugiats_escolavalenciana_2017

Més informació:

Campanya: “Un Euro, llavor de la solidaritat pels refugiats al País Valencià”

 

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS