MENU

“#OBRIMFRONTERES, Ja no hi ha prou amb dir prou”.

El proper dissabet 4 de Juny en el Veles e Vents (Edifici Marina Reial Joan Carles I, Moll de la Diana s/n) de 11h/14h tindrà lloc la concentració “#OBRIMFRONTERES, Ja no hi ha prou amb dir prou”.

CARTELA3w

En aquesta concentració s’exigirà/denunciara la inacció dels governs europeus perquè es canvien les polítiques restrictives d’asil.

Així com la falta de coherència amb els principis de la pròpia UE i de respecte a les obligacions legals internacionals i internes que fa possible que Europa s’haja apuntat el trist mèrit de protagonitzar el que, es disfrasse com es vulga, no són una altra cosa que deportacions massives que priven als éssers humans dels més elementals drets dels quals són titulars, com es el dret a buscar protecció.

Us esperem!

—–

El próximo sábado 4 de Junio en el Veles e Vents (Edificio Marina Reial Joan Carles I, Muelle de la Diana s/n) de 11h/14h tendrá lugar la concentracón “#OBRIMFRONTERES, Ja no hi ha prou amb dir prou”.

En esta concentración se exigirá/denunciara la inacción de los gobiernos europeos para que se cambien las políticas restrictivas de asilo.

Así como la falta de coherencia con los principios de la propia UE y de respeto a las obligaciones legales internacionales e internas hace posible que Europa se haya apuntado este 4 de abril el triste mérito de protagonizar lo que, se disfrace como se quiera, no son otra cosa que deportaciones masivas que privan a seres humanos de los más elementales derechos de los que son titulares, como es el derecho a buscar protección.

Os esperamos!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench