Regala Refugi tot l’any amb el Mercadet Solidari de CEAR

El passat nadal, el mercat ambulant solidari de CEAR va permetre col·laborar de manera OnLine amb les persones refugiades en eixes dates tan assenyalades. L’èxit de la iniciativa a la qual es van apuntar nombroses persones ha provocat que l’organització decidira mantindre obert aquest espai més enllà de les festes nadalenques.

En la pàgina web del Mercadet Solidari de CEAR es poden comprar regals especials plens de compromís amb els quals demostrar, no sols l’afecte a les persones que vols, si no també portar esperança i refugi a persones que ho necessiten. Un marketplace de productes solidaris que posa en contacte a consumidors i marques locals o artistes compromesos amb la situació de les persones refugiades. El procés de venda es realitza en la web de cada marca que col·labora amb un percentatge o quantitat fixa sobre les vendes.

El Mercadet Solidari de CEAR compta amb un ampli catàleg que es renova contínuament en funció de les col·laboracions amb marques i persones que fomenten el consum responsable. Les últimes signatures a unir-se a aquesta iniciativa han sigut Panapop, amb una bossa molt especial; The Organic Republic, amb cosmètica natural; Eleven People, amb un pack ple d’aroma; i Mandum, amb unes arracades que t’enlluernaran.

A més, en el Mercadet Solidari de CEAR pots trobar obres d’art de Ricardo Cavolo, Marina Anaya o Albert Pinya, entre altres. Complements de moda d’empreses com Toca Toca o de decoració i accessoris com Lemonmaro o Mr. Sherif. I altres idees de regal més vinculades al món infantil com Va de Cuentos o Wodibow. Quant al món de la gastronomia, destaquen els ‘vals’ per a tallers de cuina solidaris de Acoge Un Plato en els quals aprendre receptes del món de la mà de persones refugiades o el el Menú Casella del Restaurant Camí Vell d’Alzira.

El Mercadel Solidari de CEAR és un espai on poder comprar des de ixe regal  d’amic invisible de pressupost reduït fins al regal més especial per als teus sers estimats. Consum responsable per una bona causa, ja que tot el recaptat es destinarà a ajudar a les persones refugiades a través del Fons Solidari per al Refugi de CEAR.

Perquè ser solidari i fer un regal especial està ara més a l’abast de la teua mà. Perquè #ContigoSomosRefugio.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench