Refugiarte a València

Apunteu la data a l’agenda 🗓 Refugiarte – Valencia, del 11 de Maig al 11 de Juny, podreu visitar en el Centre del Carmen una exposició solidària de suport a les persones refugiades i pels #DDHH.

Un grup de ciutadans de València, amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i el Consorci de Museus de València, anem a dur a terme una exposició solidària d’obres d’art, l’objectiu de la qual és la recaptació de fons que seran consignats en la seua totalitat en ajuda als refugiats, sent destinataris de la recaptació a les ONG Oxfam Intermón i CEAR – PV ( Comissió Espanyola d ‘Ajuda al Refugiat del País Valencià ).

Lloc: Centre del Carmen del 11 de Maig fins a 10 de Juny.

Horaris: de 11 del matí fins a les 19h; de dimarts a diumenge.


Apuntad la fecha en la agenda Refugiarte – Valencia, del 11 de Mayo al 11 de Junio, podréis visitar en el Centro del Carmen una exposición solidaria de apoyo a las personas refugiadas y por los derechos humanos.

Un grupo de ciudadanos de Valencia , con la colaboración del Excmo. Ayuntamiento , la Diputación , la Generalitat y el Consorcio de Museos de Valencia, vamos a llevar a cabo una exposición solidaria de obras de arte, cuyo objetivo es la recaudación de fondos, que serán consignados en su totalidad en ayuda a los refugiados, siendo destinatarios de la recaudación las ONG’s Oxfam Intermon y CEAR-PV (Comisión Española de Ayuda al Refugiad o del País Valencià).

Lugar: Centro del Carmen, del 11 de Mayo al 10 de Junio.

Horario: de 11 de la mañana a 19h, de martes a domingo.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench