MENU

Presentación Informe Anual CEAR 16 de Junio

 

Us informem que dijous que ve, 16 de juny, a les 19:00 hores, en el Col·legi Major Rector Pesset (Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4, 46001 València), CEAR presentarà el seu Informe Anual “La situació de les persones refugiades a Espanya i Europa”.

Captura

En la presentació, s’oferirà una anàlisi sobre les xifres oficials proporcionades de sol·licituds d’asil a València, Espanya i a Europa; s’exposaran les dificultats en l’accés al procediment d’asil en la frontera Sud -Ceuta i Melilla-, en els CIE, els polissons etc.; i s’analitzarà la situació de les persones refugiades a Espanya i a Europa durant l’any passat, així com les perspectives per a l’actual a través de dades, testimoniatges i informació pròpia de l’organització.

A més, CEAR oferirà claus sobre la lentitud del procés de reubicació i reassentament i les dramàtiques conseqüències de les polítiques europees sobre les persones refugiades. Així mateix, CEAR farà públiques cinc mesures que es reclamen de forma urgent al pròxim Govern d’Espanya.
Intervindran:

-Jaume Durà, responsable del servei jurídic i coordinador de CEAR PV.
-HassinaMhamed Khadad, advocada d’asil CEAR PV.
-Testimoniatges de persones refugiades.

Esperem comptar amb la vostra assistència,

CEAR PV.


 

Os informamos que el próximo jueves, 16 de junio, a las 19:00 horas, en el Colegio Mayor Rector Peset (Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4, 46001Valencia), CEAR presentará su Informe Anual “La situación de las personas refugiadas en España y Europa”.

En la presentación, se ofrecerá un análisis sobre las cifras oficiales proporcionadas de solicitudes de asilo en Valencia, España y en Europa; se expondrán las dificultades en el acceso al procedimiento de asilo en la frontera Sur -Ceuta y Melilla-, en los CIE, los polizones etc.; y se analizará la situación de las personas refugiadas en España y en Europa durante el año pasado, así como las perspectivas para el actual a través de datos, testimonios e información propia de la organización.

Además, CEAR ofrecerá claves sobre la lentitud del proceso de reubicación y reasentamiento y las dramáticas consecuencias de las políticas europeas sobre las personas refugiadas. Asimismo, CEAR hará públicas cinco medidas que se reclaman de forma urgente al próximo Gobierno de España.
Intervendrán:

-Jaume Durà, responsable del servicio jurídico y coordinador de CEAR PV.
-HassinaMhamed Khadad, abogada de asilo CEAR PV.
-Testimonios de personas refugiadas.

Esperamos contar con vuestra asistencia,

Saludos,

CEAR PV.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS