MENU

Presentació Mostra de Cinema: Refugi (14.1)

El proper 20 de desembre a les 19h CEAR PV presenta la I Mostra de Cinema: REFUGI (14.1).

En la presentació es projectarà per primera vegada a València el documental de Jaume Durà, José Gayà i Jorge Ramos Encontres d’exilique traça un paral·lelisme entre les persones refugiades a causa de la guerra civil amb les refugiades actuals que arriben al País Valencià.

Refugi 14.1 és un cicle de projeccions que es desenvoluparà en diferents punts de la província de València i que tenen a les persones refugiades com a protagonistes. El cicle culminarà el mes d’abril en una Mostra de Cinema i Refugi amb pel·lícules seleccionades per persones refugiades.


El próximo 20 de diciembre a las 19h CEAR PV presenta la I Mostra de Cinema: REFUGI (14.1).

En la presentación se proyectará por primera vez en Valencia el documental de Jaume Durà, José Gayà y Jorge Ramos Encontres d’exili, que traza un paralelismo entre las personas refugiadas debido a la guerra civil con las refugiadas actuales que llegan a la Comunidad Valenciana.

Refugio 14.1 es un ciclo de proyecciones que se desarrollará en diferentes puntos de la provincia de Valencia y que tienen a las personas refugiadas como protagonistas. El ciclo culminará el mes de abril en una Muestra de Cine y Refugio con películas seleccionadas por personas refugiadas.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS