MENU

Presentació de la Mostra Viva del Mediterrani

El 23 de setembre es presentarà la programació completa de Mostra Viva del Mediterrani 2016 , l’objectiu d’aquesta edició és fer de València un lloc de trobada de les cultures mediterrànies.

mostra-viva-2016-cartell-baja

Dins de la mostra, es presentara Esperando a Europa , un film de Samuel Sebastian, que denuncia la situació de les persones refugiades a Europa.

Aqueix mateix dia, se celebrarà una festa pre-Mostra en la La Fábrica de Hielo en el Cabanyal. al costat de l’oblidat Passeig de la *Mostra.

—–

El 23 de septiembre se presentará la programación completa de Mostra Viva del Mediterrani , el objetivo de esta edición es hacer de Valencia un lugar de encuentro de las culturas mediterráneas.

Dentro de la mostra, se presentara Esperando a Europa , un film de Samuel Sebastian, dentro del marco del proyecto » La nostra ciutat, el teu refugi», que denuncia la situación de las personas refugiadas en Europa.

Ese mismo día, se celebrará una fiesta pre-Mostra en la La Fábrica de Hielo en el Cabanyal. junto al olvidado Paseo de la Mostra.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS