Presentació de l’Observatori “SENSE TÒPICS”

La Comissió d’Ajuda al Refugiat (CEAR-PV) i la Unió de Periodistes us animem a assistir a la presentació de l’OBSERVATORI ‘SENSE TÒPICS’ i el seu INFORME SOBRE EL TRACTAMENT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ VALENCIANS SOBRE LES ARRIBADES PER COSTES DE PERSONES MIGRANTS I REFUGIADES DURANT L’ESTIU DE 2018.

Aquest informe forma part del projecte Alça la teua veu contra el racisme i la xenofòbia de CEAR-PV i consta d’un recull i un anàlisi de les informacions sobre l’Aquarius i la resta d’arribades de persones migrants i refugiades.  

Comptarà amb la presència de l’autora de l’informe, Teresa Díaz, el coordinador de CEAR-PV Jaume Durà, el periodista i tècnic de CEAR-PV Miquel Ramos i el representant de la Unió de Periodistes, Salva Almenar

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 23 d’octubre a les 19:00 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (carrer Sant Ferran nº 5)


La Comissió d’Ajuda al Refugiat (CEAR-PV) y la Unió de Periodistes os animamos a asistir a la presentación de l’OBSERVATORI ‘SENSE TÒPICS’ y su informe INFORME SOBRE EL TRACTAMENT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ VALENCIANS SOBRE LES ARRIBADES PER COSTES DE PERSONES MIGRANTS I REFUGIADES DURANT L’ESTIU DE 2018.

Este informe forma parte del proyecto “Alça la teua veu contra el racisme i la xenofòbia” de CEAR-PV y consta de un análisis de las informaciones sobre el Aquarius y el resto de llegadas de personas migrantes y refugiadas.

Contaremos con la presencia de la autora del informe,  Teresa Díaz, el coordinador de CEAR-PV Jaume Durà, el periodista y tècnico de CEAR-PV Miquel Ramos y el representante de la Unió de Periodistes, Salva Almenar. 

El acto tendrà lugar el próximo 23 de octubre a les 19:00 en Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (carrer Sant Ferran nº 5)

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench