MENU

Patry Montero i CEAR s’uneixen en “Yoga por Refugio” a València

La Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) i Patry Montero, professora de ioga i valenciana, llancen a València Yoga Por Refugio. Una iniciativa solidària amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la situació de les persones refugiades que arriben a Espanya buscant una segona oportunitat.

La Terrassa Malabar de l’icònic edifici Veles e Vents s’obrirà perquè la ciudadanía compartisca aquest masterclass de ioga solidari que tindrà lloc el dissabte, 13 de novembre. L’esdeveniment tindrà una duració de tres hores (10.00 a 13.00 h, aproximadament) i també es podrà seguir en streaming o s’enviarà la sessió gravada per a poder posar-la en pràctica sempre que es desitge.

Patry Montero estarà acompanyada per l’Equip YogiMi, a més del grup de música Estimares per al moment de la relaxació. I per a tindre una jornada completa, les persones assistents tindran l’oportunitat de poder prendre un brunch mediterrani (per 10€ més) a càrrec de la Sucursal Catering.

“Ioga és estimar les coses tal com són. És compartir, escoltar, aprendre, respectar i, sobretot, ajudar. Ajudar sense rebre. Perquè si els canvis que ens agradaria veure en el món comencen en nosaltres, marques la diferència”, afirma Patry Montero.

Per la seua part Mercedes Ena, Coordinadora Territorial de CEAR a València, declara que “el ioga va molt més allà de la pràctica esportiva, es tracta de connectar amb una mateixa, de trobar el jo interior que moltes de les persones que s’han vist obligades a fugir de les seues llars han perdut pel camí i desitgen retrobar, refent les seues vides entre nosaltres. Gràcies a Patry Montero pel seu compromís i a totes empreses i persones col·laboradores per fer costat a les persones refugiades”.

‘Yoga Por Refugio’ no es podria haver realitzat sense la col·laboració d’empreses com Veles e Vents, YogiMi, Cetaphil, Importaco, Aguas Chóvar, Senchermés Fotografia, Fil d’Arquitectura i Happy Socks.

Les inscripcions solidàries per a acudir a aquest esdeveniment es poden realitzar a través de este enllaç.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench