MENU

OCUPA´T: Treballant amb l’empresa, treballant per a l’integració

Divendres passat dia 12 de maig, CEAR PV va celebrar una trobada empresarial en la seu de Veles i Vents dins del programa “OCUPA´T: Treballant amb l’empresa, treballant per a l’integració” finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Aquesta trobada es va proposar en metodologia de FOCUS GROUP per a reunir als representants de les empreses juntament amb representants de CEAR PV i així propiciar el debat i l’estudi sobre la problemàtica de la inserció sociolaboral de les persones que sol·liciten protecció internacional.

Durant dues hores el grup de debat i discussió va reflexionar sobre la situació global al que s’enfronta avui la població mundial i el suport des del sector empresarial que pot donar-se des de l’acolliment i inclusió de les persones refugiades en el local.

L’objectiu va ser mantenir activa la intercomunicació entre els membres de l’equip, així com la motivació i poder evidenciar problemàtiques sobre aquest tema i cercar solucions a les mateixes entre l’equip.


El pasado viernes día 12 de mayo, CEAR PV celebró un encuentro empresarial en la sede de Veles i Vents dentro del programa «OCUPA´T: Treballant amb l’empresa, treballant per a l’integració» financiado por la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas de la Generalitat Valenciana.

Este encuentro se propuso en metodología de FOCUS GROUP para reunir a los representantes de las empresas junto con representantes de CEAR PV y así propiciar el debate y el estudio sobre la problemática de la inserción sociolaboral de las personas que solicitan protección internacional.

Durante dos horas el grupo de debate y discusión reflexionó sobre el problema global al que se enfrenta hoy la población mundial y el apoyo desde el sector empresarial que puede darse desde la acogida e inclusión de las personas refugiadas en lo local.

El objetivo fue mantener activa la intercomunicación entre los miembros del equipo, así como la motivación y poder evidenciar problemáticas al respecto y buscar soluciones a las mismas entre el equipo.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS