Jornada “Trobar Força en l’Adversitat; La lluita de les dones yazidis a l’Iraq”.

El pròxim dia 2 de desembre a les 19h, en el Ivam ( Institut Valencià d´Art Modern) tindrà lloc la jornada ” Trobar Força en l’Adversitat; La lluita de les dones yazidis a l’Iraq“.

En aquesta jornada es comptarà amb la presència de Nareem Shammo, periodista i activista, que actualment es troba refugiada a Alemanya a causa de les amenaces de mort que rep per part del Daesh.

Contarem també amb la participació de Isabelle Dudzinski, activista d’Amnistia Internacional, i el nostre coordinador Jaume Durà.

amnis

 

El próximo día 2 de Diciembre a las 19h, en el Ivam ( Institut Valencià d´Art Modern) tendrá lugar la jornada “ Encontrar Fuerza en la Adversidad; La lucha de las mujeres yazidis en Irak“.

En esta jornada se contará con la presencia de Nareem Shammo, periodista y activista, que actualmente se encuentra refugiada en Alemania a causa de las amenazas de muerte que recibe por parte del Daesh.

Contaremos también con la participación de Isabelle Dudzinski, activista de Amnistía Internacional, y nuestro coordinador Jaume Durà.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench