I Jornada “Cap a una ciutat refugi” // I Jornada “Hacia una ciudad refugio”

El 15 de desembre a les 9:30h es celebrarà la I Jornada “Cap a una ciutat refugi: bones pràctiques en els processos d’inclusió de les persones refugiades en l’àmbit local”.

jornada-hacia_ciudad_refugio_cartel_web

Este jornada se enmarca dins del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desenvolupat per Accem, CEAR i Creu Roja, amb la col·laboració i finançament de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València.

Durant la jornada es presentaran les activitats realitzades durant l’any d’execució del projecte La Nostra Ciutat el Teu Refugi i exemples de bones pràctiques en l’àmbit civil (escolar), privat (sector bancari i immobiliari) i de participació de persones refugiades en el projecte.

Us apunteu?? La entrada será lliure!

—-

El próximo 15 de diciembre se celebrará la I Jornada “Hacia una ciudad refugio: buenas prácticas en los procesos de inclusión de las personas refugiadas en el ámbito local” dentro del Proyecto “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desarrollado por Accem, CEAR y Cruz Roja, con la colaboración y financiación de la Concejalía de Cooperación al Desarrollo y Migración del Ayuntamiento de Valencia.

Durante la jornada se presentarán las actividades realizadas durante el año de ejecución del proyecto La Nostra Ciutat el Teu Refugi y ejemplos de buenas prácticas en el ámbito civil (escolar), privado (sector bancario e inmobiliario) y de participación de personas refugiadas en el proyecto.

Os apuntais?? la entrada será libre!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench