MENU

CEAR signa un conveni amb CIM Formació qui s’uneix en la millora de la inserció laboral de persones refugiades i migrants

La signatura d’aquest conveni de col·laboració està dirigit a millorar l’ocupabilitat i fomentar la inserció laboral de les persones participants en els programes d’integració laboral de sol·licitants de protecció internacional, refugiats, apàtrides, migrants gestionats per CEAR.

El grup CIM Formació facilitarà que les persones a les quals atén l’entitat CEAR puguen accedir amb més facilitats als seus cursos formatius de les branques de salut, fitness o veterinària.

El Conveni serà vàlid per a tot el territori nacional, tant en formacions en línia com presencials en les seus que CIM Formació disposa a València, Barcelona, Girona, Alacant i Múrcia

El director general de CIM Formació, Gerlac Gaja, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta acabada de crear col·laboració: “És una satisfacció poder aportar la nostra experiència com a formadors per a procurar ocupacions de qualitat. No hi ha dubte que, una formació adequada és el primer pas per a l’ocupació i per tant per a la integració social. Sempre trobaran a CIM Formació disposada a col·laborar en la nostra labor docent i mediadora laboral”.

Per la seua part les representants de CEAR s’ha mostrat molt esperançades amb la signatura del conveni ja que “consisteix en una oportunitat per a estrényer llaços i treballar al voltant de la d’integració de sol·licitants de protecció internacional, refugiats, apàtrides, migrants, aprofitant l’experiència de totes dues entitats per a donar suport a les oportunitats formatives i laborals de les persones.”

Sobre el grup CIM Formació

Compte amb una experiència en el sector de la formació de més de 35 anys. Va obrir la seua primera escola a la ciutat de Barcelona en 1985, hui compta amb centres de formació de diferents disciplines de benestar i salut humana i animal en tot l’arc mediterrani. El que va començar com un centre amb 61 alumnes l’any de la seua obertura, ha sumat la confiança en aquests anys de més de 80.000 alumnes entre tots els seus ensenyaments.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench