CEAR PV participarà en el Cullera Marítim Festival

El pròxim dia 7 d’Abril tindrà lloc CULLERA MARÍTIM FESTIVAL; on des de CEAR PV participarem de diverses formes, serà espai d’encontre de totes les persones residents a CEAR de Sueca i Cullera, unes 100 persones aproximadament amb els grups que actuaran aquest any que són Txarango, VADEBO, Mafalda Grupo i Frida.

 

Entre les activitats prèvies als concerts, hi hauràn a la Plaça Constitució de Cullera,  a partir de les 12h. Comptarem amb un taller de confecció d’instruments amb materials reciclats + Músiques del món, un altre taller de percussió i música corporal, així com un taller de composició: Compondre una cançó entre tothom basant-nos en la base d’alguna cançó dels grups. Totes les activitats estaran obertes al públic que vulga participar, a la població general.

 

En la plaça estarà en tot moment la taula de CEAR, amb material informatiu sobre l’entitat; díptics, adhesius, campanyes, etc. Per a informar els veïns de les nostres acciones.

 

El Marítim Festival de Cullera va nàixer ara fa dos anys i aquesta és la seua tercera edició. Ja han passat pels seus escenaris des del mític grup riberenc Gramoxone, altres formacions festives de la comarca com LaFúmiga o Assekes o el grup de Pego Smoking Souls.

 

Alba Soler

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench