MENU

Ninot Faller Solidari amb CEAR en la @ExpoNinot19.

En el marc de les Festes valencianes de les Falles, enguany CEAR PV col·labora amb la Falla Santa Maria Micaela per a sensibilitzar i acostar la realitat de les persones refugiades a totes les persones que visiten la tradicional Exposició del Ninot, que té lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les Falles són una tradició valenciana que a part de ser festa són, crítica i sàtira sobre l’actualitat política i social de la societat espanyola i valenciana. Des de la Falla Santa Maria Micaela, es treballa des de fa molt temps els temes socials, des d’una perspectiva solidària, per això i tenint en compte el context actual, han decidit recalcar la situació de les persones migrants i Refugiades en el seu Ninot Indultat d’enguany.

Com es pot participar en aquesta iniciativa solidària?

1.-Visiteu la @ExpoNinot19 de l’1 de febrer al 15 de març.

2.-Fes-te una foto amb el ninot de la Falla Santa Maria Micaela (núm.300)

3.-Pública en les teues xarxes la foto etiquetant a la falla (@fallamicaela) i a CEAR (@CEAR_PV o @CEArefugio) amb el #lesfallessomrefugi.

Amb aquest simple acte estaràs contribuint en l’Acollida i Inclusió de les #PersonasRefugiadas!

Esperem la teua foto!


En el marco de las Fiestas valencianas de las Fallas, este año CEAR PV colabora con la Falla Santa Maria Micaela para sensibilizar y acercar la realidad de las personas refugiadas a todas las personas que visiten la tradicional Exposició del Ninot, que tiene lugar en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Las Fallas son una tradición valenciana que aparte de ser fiesta son, crítica y sátira sobre la actualidad política y social de la sociedad española y valenciana. Desde la Falla Santa Maria Micaela, se trabaja desde hace mucho tiempo los temas sociales, desde una perspectiva solidaria, por ello y teniendo en cuenta el contexto actual han decidido recalcar la situación de las personas migrantes y Refugiadas en su Ninot Indultat de este año.

Cómo se puede participar en esta iniciativa solidaria?

1.-Visitad la @ExpoNinot19 del 1 de febrero al 15 de marzo.

2.-Hazte una foto con el muñeco de la Falla Santa Maria Micaela (n.º300)

3.-Pública en tus redes la foto etiquetando a la falla (@fallamicaela) y a CEAR (@CEAR_PV o @CEArefugio) con el #lesfallessomrefugi.

Con este simple acto estarás contribuyendo en la Acogida e Inclusión de las #PersonasRefugiadas!

Esperamos tu foto!

Alba Soler

VIEW ALL POSTS