MENU

La Fundación LaLiga torna a apostar, al costat de CEAR, per l’esport com a eina d’inclusió

Per quart any consecutiu la Fundación LaLiga finança l’equip de futbol de CEAR a València per a disputar el Campionat Quadrangular Anual entre persones refugiades ateses per diferents ONG’s de València.

El passat 4 de juny, en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades, es va celebrar a Cullera la 15a edició del Campionat Quadrangular de futbol entre persones refugiades ateses per diferents ONG’s a València.

En la 15é edició del Campionat, van participar els equips de fútbol de Creu Roja, ACCEM, CEPAIM, ACNUR i CEAR, conformats per persones sol·licitants i refugiades ateses per les diferents entitats que, al costat de població civil i acompanyats pels equips tècnic de les entitats, van ser més de 160 persones les que van gaudir de la jornada esportiva, per a celebrar el Dia Mundial de les Persones Refugiades.

La Jornada va transcórrer amb gran èxit, comptant amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cullera, Ricardo Fenollar per al lliurament de trofeus, i proclamant-se guanyador del campionat l’equip de CEAR, per segon any.

L’esport és una gran eina per a la inclusió social, ja que afavoreix l’autoestima i la motivació de les persones que el practiquen i també exerceix de gran impuls per a la inclusió social ja que, l’esport en equip, com és el fútbol, ofereix eines d’aprenentatge cultural i social essencials per a les persones que han hagut de fugir de les seues llars i intenten refer les seues vides en una societat nova.

Per quart any consecutiu, La Fundación LaLiga aposta per promocionar la inclusió de les persones refugiades, a través d’un esport que no entén de fronteres com és el futbol. Gràcies al seu finançament, les persones ateses per CEAR i participants del Quadrangular han comptat amb tot l’equipament i material necessari, tant per als entrenaments, com per a competir en el Campionat Quadrangular.

La Fundación LaLiga i CEAR porten més de 4 anys treballant i col·laborant de manera conjunta perquè les persones refugiades troben en l’Esport el Refugi que busquen.

CEAR PV

VIEW ALL POSTS
CatalanSpanishEnglishFrench