MENU

CEAR ha estat present als festivals valencians aquest estiu.

L’entitat ha estat present en diferents festivals al llarg de la geografia unint cultura, solidaritat i Drets Humans: el Rototom a Benicàssim, el Iboga Summer Festival a Tavernes de la Valldigna, als concerts de Vivers de la Gran Fira de València a València, el Feslloch a Benlloch i l’EspigaRock a Sueca.

El panorama musical s’ha convertit en un lloc idoni per a informar i conscienciar a la població sobre la situació de les persones sol·licitants de protecció internacional i els migrants que arriben al nostre país. Perquè les seues veus també siguen protagonistes,  aquest estiu CEAR ha estat present en alguns dels festivals de música més important del País Valencià. 

Rototom Sunsplash

Enguany, en la seua 26a edició, CEAR País Valencià ha col·laborat amb el festival per a poder sensibilitzar als assistents sobre els drets de les persones refugiades i migrants. A través d’una taula informativa es va informar de la realitat de les Persones Refugiades, ademés de participar en els debats a l’espai social del festival.

Iboga Summer Festival

En la 7a Edició del Iboga Summer Festival, CEAR País Valencià ha col·laborat per quart any amb el festival per a poder sensibilitzar als assistents sobre els drets de les persones refugiades i migrants. Enguany l’entitat ha col·laborat amb una xarrada per a parlar sobre la realitat de les persones refugiades, en la qual es van tractar temes com el sistema d’acolliment, els processos de sol·licitud d’asil o la integració en la societat d’acolliment.

D’altra banda, com en les anteriors edicions, les persones refugiades residents en els tres dispositius d’acolliment de *CEAR País Valencià van poder gaudir d’una jornada en el festival.

Concerts de Juliol a la Gran Fira de València

Aquests concerts tenen lloc durant el mes de juliol a la ciutat de València, i reuneixen cada any a un gran elenc de cantants. En aqueix marc se sol dedicar algun dels concerts a causes socials, tal va ser enguany el cas del concert titulat “Recuperem persones, dignitat i justícia social”, que va comptar amb l’actuació estel·lar de la cantant Luz Casal i va tindre lloc el 13 de juliol.

Feslloc

Es va participar en el “Fòrum Social: Terra, llengua i feminisme.” Amb presència en la xarrada “Obrim fronteres ja!”, Open Arms i CIEs No València. Es preveia la participació també de l’associació. La xarrada va tindre bon acolliment amb un centenar de persones i una alta participació amb preguntes al final de la xarrada.

EspigaRock

Per segon any consecutiu gràcies a la col·laboracio de la productora valenciana Pro21 Cultural i de  l’Ajuntament de Sueca. El 31 d’agost, algunes de les persones que resideixen i treballen a CEAR, gaudiren d’una nit de concerts a l’Espiga Rock.  A més contarem amb una taula informativa per a que la gent que s’aprope al concert puga coneixer de primera ma el treball que estem desenvolupant actualmente des de CEAR-PV.

Alba Soler

VIEW ALL POSTS