MENU

Altres Formes de Col·laborar

Tens alguna idea?

Si tens una iniciativa, o alguna idea que consideres que pot contribuir a millorar la inclusió de les persones refugiades en la societat d’acollida, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres.

Pots fer-ho  telefonant-nos al 96 3162477 o escrivint-nos a cearpv@cear.es

 

Iniciatives solidàries

Tens una festa, un aniversari, unes noces, alguna cosa a celebrar i vols convertir-ho en solidari? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem i aconsellarem a organitzar l’esdeveniment, triar la creativitat, comunicar-lo i donar-li difusió per a poder celebrar i a més ajudar a famílies de persones refugiades a Espanya.

Pots telefonar-nos al 96 3162477 o escriure’ns a cearpv@cear.es

 

Col·laboracions per a la vivenda de les persones refugiades

Si tens una vivenda disponible i la vols llogar o cedir a les persones refugiades que ho necessiten no dubtes en contactar amb nosaltres telefonant al 96 3162477,  escrivint a cearpv@cear.es o a través del Formulari.

 

Llegat solidari
Contribuir a un futur millor per a tots i al desenvolupament d’una realitat social més justa pot fer-se de moltes maneres. Una d’elles és incloure a CEAR en el teu testament i així transformar la vida de persones refugiades, apàtrides o migrants en situació de vulnerabilitat.

Deixar una herència o llegat solidari és un senzill acte que marcarà el futur dels qui s’han vist obligats a fugir de l’horror i han hagut de començar de zero. En cap cas suposarà un perjudici en els drets dels seus hereus legals i aconseguirà perpetuar la nostra solidaritat amb les persones refugiades. Llegats que refan vides.

Per a més informació clica AQUI

 

Col·laboracions de difusió

També pots col·laborar amb nosaltres difonent els nostres continguts en xarxes socials i ajudar al fet que el nostre missatge arribe a més persones.

Si vols col·laborar no dubtes a contactar amb nosaltres telefonant al 96 3162477 o escrivint a cearpv@cear.es

Formulari Altres maneres de col·laborar